Wie is wie?

Jos Kremers

Mijn naam is Jos Kremers. Ik ben geboren in 1949 en ben altijd al een liefhebber van taal en talige dingen geweest. Denk hierbij aan woordspelletjes, in conversaties inhaken op taalvarianten, korte verhalen schrijven voor mijn kleinkinderen. In het verleden heb ik bij mijn toenmalige werkgever ook een column gehad in het bedrijfsmagazine, speeches voor mezelf en anderen geschreven en veel andere dingen die in de taal geworteld waren.

Mijn werk had niet veel met taal te maken. Als bouwkundig calculator had ik veel met cijfers te doen. In bezuinigingen en aanpassingen werd echter vaak een beroep gedaan op mijn creatieve kant. Dit heeft me geleerd om sterk analytisch te denken en gestructureerd te werken. Samen met mijn vrouw woon ik in Helmond. We hebben allebei 2 kinderen en samen hebben we 7 kleinkinderen.

Mijn hobby’s zijn, naast het kijken naar sport, reizen en natuur. Plannen om een aantal weken door Nieuw Zeeland te trekken worden nog dit jaar werkelijkheid.

Het gebied uit mijn boek De Qumran Controverse, de Westelijke Jordaanoever, Jeruzalem en Jordanië, ken ik niet. De beschrijvingen die ik heb gedaan zijn het gevolg van intensief internetonderzoek en verhalen van mensen die er zijn geweest. Ik hoop dat gebied nog wel eens te kunnen bezoeken; ik ben heel nieuwsgierig geworden naar die streek.

Het onderzoek van de situaties die in het boek zijn beschreven hebben me veel plezier verschaft. De beschreven historische situaties hebben zich daadwerkelijk hebben voorgedaan. Ik heb er alleen maar een draai aan hoeven te geven die ervoor zorgde dat het in het verhaal past. Naast spannend is het boek ook leerzaam.

Ik wil graag dat mijn lezers zich kunnen ontspannen tijdens het lezen en heb er naar gestreefd er dan ook naar om het verhaal in een zo vlot mogelijke stijl te schrijven. Misschien technisch niet altijd zoals het ‘moet’, maar de proeflezers zijn unaniem geweest in een positieve beoordeling van de verhaallijnen en de schrijfstijl.

Ik hoop de inspiratie te vinden om in de toekomst door te gaan met schrijven; ik vind het erg leuk om te doen.

 

Jos Kremers

Nieuwsgierig? Kijk eens op zijn website:

http://jos-kremers.simplesite.com/

Ursula Visser

Ursula Visser

Leuk om kennis te maken! Mijn naam is Ursula Visser, geboren in de lente van 1968. Ik schrijf korte verhalen en boeken in de genre's fantasy en science fiction. Soms gebruik ik een aantal genres en een verhaal.

Nederlandse boeken:

Evolutie. 1 april 2018
Genre: science fiction

Terra Nova. 8 mei 2017
Genre: science fiction.

Het Abby Ryan tweeluik.

#1:  Het Atria Project. Herziene uitgave 16 november 2017 

#2: De vloek van Bedaron. Herziene uitgave 16 november 2017

Terra Nova. 8 mei 2017
Genre: science fiction.

Verwacht:
Origins (novelle).  2019
Genre: science fiction

Drakenhart 2020 (vertaling van de Dragon Queen Serie).

Engelse boeken.

The Dragon Queen series.
#1: Blood Curse: 1 december 2017
Genre: fantasy.

#2: Blood Rivals: december 2018

#3: Blood Magic: december 2019

Verwacht:
Origins (novelle): 2019

 Meer weten en gratis verhalen van mij lezen? Kijk dan eens op mijn blog of mijn Facebook. 

 www.ursulavisser.com  

www.facebook.com/auteurVisserUrsula 

Wilma Wuite

Wilma Wuite

De korte biografie van Wilma is nog onder constructie. We zullen je zo spoedig mogelijk vertellen wie zij is en wat zij doet voor Lees! 
Nieuwsgierig naar haar kijk eens op haar website: 
http://wilmawuite.nl/

T.M. Zaan

Hallo, Ik ben T.M. Zaan.
Geboren in het mooie Eindhoven in de zomer van 1974.

Naast schrijven en een drukke baan lees ik het liefst boeken die mij meenemen in het leven van de hoofdpersonen alsof ik er zelf bij ben. Niet te veel bloemlezing, niet te veel drama maar met humor en romantiek.
De veel gehoorde tip: schrijf het boek dat je zelf wilt lezen, heb ik daarom ook ter harte genomen.

Prijs van vertrouwen, mijn debuutroman is het eerste deel van een romantische feel-good boekenreeks wat zich afspeelt in de muziekwereld.

Op dit moment ben ik druk bezig met het tweede deel. De release datum van Stage! is nog niet bekend maar ik hou je graag op de hoogte.

Nieuwsgierig?  Kijk eens op mijn website: 
https://www.tmzaan.nl

Of Mijn facebook